vi brænder for, at

du brænder fast

Mennesket er blevet en “infoskimmer”. I en verden fuld af støj, hvor forbrugerne hver dag rammes af tusindvis af kommunikationsbudskaber, de fleste via skærme, scrolles der hurtigt afsted. Forbrugeren skimmer de mange informationer og budskaber. Derfor skal kommunikationen være skarp, relevant og skille sig ud, hvis netop dit brand skal ramme plet, brænde sig fast og vinde hjerter.

 

Det du gjorde i går, virker muligvis ikke i dag – og det konkurrenten gør, er ikke nødvendigvis for dig.

Netop fordi meget foregår digitalt går tingene ekstremt stærkt, og som virksomhed skal man være på tæerne for at følge med og ramme rigtigt. Men det handler ikke om konstant at skifte kurs, fordi der kommer nye muligheder. Det handler om at finde den rette vej for netop dit brand, og dermed kun gribe de nye muligheder, der giver mening – for både dit brand og din målgruppe.

så du bliver

hørt | husket | elsket | delt

Vi finder dit brands hjerte, udtrykker det og sætter ild i forbrugerens…. For i bund og grund er det, hvad det hele handler om. At finde ind til de fortællinger i brandet som mennesker tiltrækkes af og fortælle dem på måder, der giver målgruppen lyst til at bruge dem i skabelsen og delingen af deres egen fortælling. Netop dér får brandet liv!

 

At bryde ud af de sædvanlige måder at gøre tingene på kræver mod, og ofte hjælp fra udenforstående, der kan bidrage med et friskt blik. Med en skarp analyse af virksomhedens potentiale udpeger vi de vigtigste elementer, I bør fokusere på som brand. Vi kommer med bud på, hvordan dit brand kan udvikles og vedligeholdes, så det fremstår som et stærkt brand med en troværdig identitet, der vil blive elsket af netop din målgruppe.

 

VI TILBYDER

Vi indgår både aftaler om tidsbegrænsede projekter og faste samarbejdsaftaler. Det afhænger af din virksomheds behov og de enkelte opgaver. 
Til hver opgave udvælger og trækker vi på de kompetencer i vores bureau og netværk, som sikrer, at vi leverer det stærkeste slutprodukt til dig. 

02.

visuel identitet & kreativit arbejde

Vi fanger jeres brand’s essens og giver den liv gennem brandets visuelle virkemidler

04.

kommunikations-strategi

Vi udvikler og vælger målgrupper, platforme og budskaber, der matcher dit brand

01.

brand dna & fortælling

Med udgangpunkt i jeres historie, kultur og kunder skaber vi det strategiske grundlag for jeres brand

03.

web design

Vi udvikler stærke websites, der formidler brandets fortælling og giver en optimal kunderejse. Vi arbejder i WordPress og ElementorPro. 

05.

content

Vi gør dit brand synligt gennem nøje udvalgte ord, billeder og visuelle elementer, der rammer din målgruppe – både internt og eksternt

...a big part of our success

“Infoskimmer has worked with us on a number of projects over the last six years, where they have designed logos, websites, reports, data visualizations and campaigns. They have a wonderful visual eye and talent for turning ideas and information into accessible and friendly designs and formats. They are always extremely committed to projects, delivers on time and helps find solutions that make ideas grow and enable you to take creative control. Furthermore, they are very open to feedback and ideas and have positive spirits that make it a true joy working together. Infoskimmer is a big part of our success as a business and we highly recommend them for all types of projects.”

FOUNDER | SIRIS HARTKORN

CIVILIAN IMPACT MONITORING PROJECT & SAFER YEMEN